Philips Electronics got hacked Database Stolen by Hackers
Een webserver van elektronicagigant Philips is gehackt, waarbij een database met persoonsgegevens is gestolen en vervolgens online gezet. De aanval werd uitgevoerd door 'bch195' en 'HaxOr', die lid zijn van een groep die zich Team INTRA noemt. Op Pastebin.com werd de aanval aangekondigd en verschillende links geplaatst. Het gaat onder andere om een screenshot van verschillende Philips-sites en subdomeinen die op de server draaiden. 

Datadiefstal
Tevens staan er links naar informatie die in de database werd gevonden. Het lijkt om gegevens van klanten te gaan die iets in een webshop hebben aangeschaft en een overzicht van Philips-personeel. In de lijst staat ook het privĂ© e-mailadres van Kees Schep, Vice President Innovation en Development bij Philips Consumer Lifestyle. 

Als laatste plaatsten de aanvallers een link met een overzicht van 100 e-mailadressen. De totale lijst zou uit 200.000 e-mailadressen bestaan, maar die willen de aanvallers niet openbaren, aangezien ze van plan zijn om die te verkopen. Waar deze e-mailadressen precies vandaan komen is onduidelijk.